Play with Misaki in Flying Tiger

Vanaf mei is er een interessante collectie te vinden in de winkels van Flying Tiger in samenwerking met kunstenares Misaki Kawai: Play with Misaki. De producten die ontworpen zijn, zijn kleurrijk, grappig en met een knipoog gemaakt.

De afgelopen anderhalf jaar heeft de kunstenares samengewerkt met het team van Flying Tiger om de producten te creëren. In totaal zijn er een twintigtal producten gemaakt.

Misaki Kawai staat bekend om haar eerlijke en open houding ten opzichte van hedendaagse kunst. Ze werkt met verf, muziek, sculpturen en materialen als stof, papier, hout en wol. Haar werk is humoristisch, oprecht en bevat altijd een spelelement.

Flying Tiger is al een aantal jaar bezig met projecten die kunst toegankelijker moeten maken voor het algemene publiek. Onder andere de volgende projecten zijn al eens georganiseerd: een jaarlijks terugkerend internationale fotoboekwedstrijd, getiteld Tiger Camera. maar ook het boek Conceptual Photography die gemaakt is samen met Yoko Ono. Maar ook een samenwerking met The National Gallery of Denmark om een breder publiek naar het museum te trekken.

AVO Blog vindt dit een leuk project en zal daarom binnenkort een aantal producten reviewen. Hou AVO Blog in de gaten als je nieuwsgierig bent!

Meer informatie over de producten uit de collectie Play With Misaki is te vinden op de website: playwithmisaki.com

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?