Hiep hiep hoera: AVO is 13 jaar!

Deze maand mei vier ik met jullie de 13de verjaardag van AVO, ooit begonnen als een forum en nu uitgegroeid tot een community bestaande uit een forum, blog en events. En ik wilde dolgraag 13 jaar AVO met jullie vieren en daarom dat ik jullie vroeg om een video in te sturen. En aan die oproep werd gehoor gegeven! Jullie kunnen bij deze al naar de eerste inzending kijken, ik heb hem opgenomen in de speciale #13jaarAVO afspeellijst!

Hou AVO in de gaten, want er zullen meer video’s komen, maar ook winacties en misschien wel meer!

Wil je AVO feliciteren? Gebruik dan de hashtag #13jaarAVO op Twitter, Facebook, Instagram of Tumblr!

Niet vergeten: vier 13 jaar AVO op 20 mei met PLASTICZOOMS en Shoshin in De Vinger! Voor maar € 8,00 (aan de deur). Meer informatie hier!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Hiep hiep hoera: AVO is 13 jaar!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?