Winactie: Maak kans op kaartjes voor BRIDEAR in Dynamo

Onder het mom van JAPAN ATTACKS zal er dinsdag in de basement van DYNAMO het optreden van de all female metalband BRIDEAR plaatsvinden. En speciaal voor #13jaarAVO mag AVO Blog 2 x 2 kaartjes weggeven voor dit optreden.

bridear-2016

Wat moet je doen om te winnen?

– Geef een like aan de pagina’s van AVO Blog en Dynamo Eindhoven.
– Of volg AVO Blog en Dynamo Eindhoven via Twitter
– Reageer onder dit bericht en laat weten waarom je moet winnen.
– Deel de winactie via Facebook en/of Twitter.

Extra mogelijkheden zijn andere AVO accounts volgen via Twitter, tweets uitsturen en ons volgen op YouTube. Dat laatste is vooral leuk om te doen, omdat er de komende weken video’s online komen onder het mom van #13jaarAVO! (AVO feliciteren kan nog steeds!)

Doe je dit alles via de welbekende Rafflecopter? Dan maak je kans op één van de 2 x 2 kaartjes voor BRIDEAR.

a Rafflecopter giveaway

De winnaar wordt zondag 22 mei bekend gemaakt en de namen worden meteen doorgestuurd naar Dynamo Eindhoven. Dus wees er zeker van dat je kunt komen! Laat het dan ook even weten in het evenement zelf dat je komt!

Succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Winactie: Maak kans op kaartjes voor BRIDEAR in Dynamo

 • 15 mei, 2016 om 21:41
  Permalink

  Ik zou graag willen winnen omdat mijn lief deze muziek leuk vindt. Hij omschrijft het als “bruut”, wat me hoopvol maakt dat het betere muziek is dan Babymetal. Concerten zijn in ieder geval altijd leuk!

  Reactie
 • 17 mei, 2016 om 01:04
  Permalink

  Sinds ik BABYMETAL 2 jaar terug heb leren kennen, heb ik vele juweeltjes uit de de Japanse metal scène ontdekt, en Bridear is daar 1 van.

  Om ze te kunnen zien spelen, daags voor de Europese tour van Babymetal is echt de kers op de slagroomtaart

  Reactie
 • 18 mei, 2016 om 16:40
  Permalink

  Het lijkt me super leuk omdat ik nog erg nieuw ben met deze muziek maar het wel super leuk vind!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?