Yamato Taiko School komt met Taiko Drum Festival 2016

De Yamato Taiko School komt dit jaar weer met een Taiko Drum Festival in mei en juni. In Den Haag wordt het festival gehouden op 21 mei in Theater de Vaillant, een week later in Amsterdam in Q-Factory en een week daarna in Utrecht in Theater Stefanus. Het is voor het eerst dat het Taiko Drum Festival in Den Haag wordt gehouden.

taikodrumfestival2016

Er zullen per dag twee sessies gehouden worden, de eerste zal plaatsvinden om 11.00 uur en de tweede om 14.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Wat mogen we verwachten tijdens zo’n Taiko Drum Festival? Een optreden: Er zullen 3 liedjes gepresenteerd worden door Yamato Taiko School leden, en daarnaast zal er een kleine Taiko workshop zijn voor het publiek tussen en aan het einde van de sessies. Ook wordt er 1 liedje gepresenteerd door Yamato Drummers.

De leden van Yamato Taiko School worden begeleid door 2 drummers van de wereldberoemde groep ‘YAMATO – the Drummers of Japan’ die al meer dan 20 jaar over de hele wereld concerten houden.

Dit zegt Yamato Taiko School over taiko drummen: Taiko drummen is meer dan muziek, het geluid wordt visueel uitgedrukt met emoties en grote bewegingen. De Taiko brengen de energie over aan het publiek en zullen daarmee de lust voor het leven aanwakkeren!

Om hier bij aanwezig te kunnen zijn betaal je € 10,00, voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Meld je van te voren aan via moc.n1508803930okcon1508803930k@sty1508803930 als je met kinderen gaat komen, gezien er dan stoelen gereserveerd gaan worden. Waar zijn de locaties te vinden? Theater de Vaillant is te vinden aan de Hobbemastraat 120 in Den Haag, Q-Factory is te vinden aan Atlantisplein 1 in Amsterdam en Theater Stefanus is te vinden aan de Braziliëdreef 2 in Utrecht.

Bron: Yamato Taiko School

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?