Kikagaku Moyo Europese zomertour 2016

Kikagaku Moyo was vorig jaar nog in Europa en heeft weer een Europese tour gepland staan; op vrijdag 20 mei gaat de tour van start in Berlijn en zo gaat de band optreden in vele landen en eindigt het begin juli weer in het land waar ze de tour beginnen: Duitsland. Nederland en België staat ook op de planning!

kikagaku-moyo-tour2016

Op maandag 23 mei zal de band optreden in de OCCII in Amsterdam. De band treedt op met onder andere de band BLANK. Het is niet duidelijk hoeveel entree je moet betalen, maar wel is duidelijk dat de deuren openen om 20.30 uur.
Een dag later, dinsdag 24 mei, is het duidelijk dat je € 8,00 moet betalen voor de show in Magasin 4 in Brussel. De Japanse band wordt ondersteund door Moaning Cities uit Belgie. De deuren openen op 19.00 uur.
Mocht deze data je niet uitkomen, dan kun je nog altijd dinsdag 31 mei naar Roodkapje in Roterdam gaan, want dan speelt Kikagaku Moyo met de Nederlandse band Goodnight Moonlight. De deuren openen om 20.30 en dan mag je genieten van Dj Project X Haren. Om binnen te komen betaal je € 5,00.

Kikagaku Moyo bracht kortgeleden hun nieuwe album House in the Tall Grass uit.

Bron: GRAUZONE, Kikagaku Moyo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?