Winactie: Maak kans op kaartjes voor SQUEEKERS 2016

Op zaterdag 28 mei zal de tweede editie van SQUEEKERS plaatsvinden Wijkcentrum de Brink in Rotterdam-Zuid. Daihiro-kun heeft een 10 dingen artikel geschreven over het evenement om je te inspireren wat je kunt doen tijdens SQUEEKERS 2016. Om je extra te enthousiasmeren heeft de organisatie achter SQUEEKERS, MOIST, een aantal kaartjes ter beschikking gesteld voor een winactie op AVO Blog om 13 jaar AVO te vieren.

SQUEEKERS2016

Wat moet je doen om te winnen?

– Geef een like aan de pagina’s van AVO Blog en SQUEEKERS.
– Reageer onder dit bericht en laat weten waarom jij zou moeten winnen!
– Deel de winactie via Facebook (zie de AVO Blog Facebookpagina).

Extra mogelijkheden zijn volgen via twitter, tweets uitsturen en ons volgen op YouTube. Dat laatste is vooral leuk om te doen, omdat er de komende weken video’s online komen onder het mom van #13jaarAVO! (AVO feliciteren kan nog steeds!)

Doe je dit alles via de welbekende Rafflecopter? Dan maak je kans op die twee kaartjes voor SQUEEKERS!

a Rafflecopter giveaway

De winactie zal 26 mei bekend gemaakt worden, gezien het evenement snel gaat plaatsvinden is het advies om alleen mee te doen als je zeker weet dat je kunt komen!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?