SATSUKI zoekt fans voor video-opname in Brussel

Voor de muziekvideo BURNING OUT van SATSUKI (een lied die geproduceerd is door de Belgische producers Enos is Back) zoekt Too Wild – die de video gaat regisseren – fans en geïnteresseerden die willen meewerken aan de muziekvideo.

satsuki2016

De muziekvideo zal gaan over de wereld die gek aan het worden is en zal uiteindelijk laten zien dat we nog in de toekomst geloven. Voor het refrein is Too Wild en SATSUKI op zoek naar iedereen die interesse heeft: een teken van hoop. Diegene die komen opdagen zullen met SATSUKI lopen met je vuist in de lucht steken. Een simpele opdracht, hiervoor zijn zoveel mogelijk mensen voor nodig! Iedereen is welkom en kom zoals je bent.

Mocht je in het bezit zijn van het t-shirt van SATSUKI’s nieuwe modememerk Sacred Traditional Kingdom Melody, dan is leuk als je deze draagt voor de muziekvideo.

Rendevouz punt is Mont des Arts (Kunstberg op z’n Nederlands) in Brussel, boven de trappen om 14.00 uur op vrijdag 4 juni. Dit is dicht bij het centraal station van Brussel. De opnames zullen niet langer duren dan een uur.

Opgeven kan via het Facebookevenement en het allerbelangrijkste: kom opdagen op de dag zelf.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?