Pokémondag in Bonami Spelcomputer Museum

Zaterdag 5 juni zal er een Pokémondag plaatsvinden in het Bonami Spelcomputer Museum in Zwolle. Deze Pokémondag is in samenwerking met The Sushi Times.

PkmnDay13LOGO

Tijdens deze dag mag je diverse toernooien verwachten die passen bij Pokémon: denk maar aan de Pokémon 3DS games, Pokken Tournament, Pokémon TCG toernooi en andere wedstrijden. De prijzen voor deze wedstrijden worden gesponsord door onder andere Nintendo. Mocht je geen liefhebber zijn van wedstrijden, dan is het ook mogelijk om met je eigen 3DS te spelen om met andere bezoekers te vechten of te ruilen. Je kunt ook je TCG kaarten ruilen en voor de kleinere Pokémon fans zijn er activiteiten zoals een knutselhoek en mogelijkheid tot schminken. Voor meer informatie over de activiteiten zul je naar het Facebookevenement moeten gaan.

Toegang tot het museum is € 12,00, maar mocht je in cosplay komen, dan betaal je maar de helft. Betalen voor toegang doe je aan de deur en hoeven niet online besteld te worden. De dag begint om 11.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. Het Bonami Spelcomputer Museum is te vinden aan de Westerlaan 51a in Zwolle.

Bron: The Sushi Times

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?