Win: Kaartjes voor NOCTURNAL BLOODLUST in de Melkweg

-deze winactie is voorbij-
nocturnalbloodlust2016

Op zondag 17 juli gaat het behoorlijk denderen in de Oude Zaal van de Melkweg, want de metalband NOCTURNAL BLOODLUST komt even van zich laten horen. En dat optreden in Amsterdam is onderdeel van een Europese tour, georganiseerd door B7KLAN. Alles is al eens eerder netjes gemeld door AVO Blog. Het is de eerste keer voor de Japanse band om in Europa op te treden en al helemaal uniek is de Nederlandse datum. Het is alweer even geleden dat B7KLAN shows organiseerden in Nederland.

Zoals al in het begin steunt AVO alle shows van Japanse bands in Nederland en België, omdat ik het belangrijk vind dat er meer shows komen en dat meer en meer mensen er van op de hoogte raken. En om deze show te steunen mag AVO in samenwerking met de Melkweg kaartjes weggeven. Bekijk nog even snel de muziekvideo en de speciale video voor de fans en doe gauw mee met de winactie!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog en Melkweg Heavy op Facebook, deel dit bericht via Facebook en Twitter en laat in een reactie hieronder weten welk liedje van NOCTURNAL BLOODLUST ze zeker moeten spelen tijdens de liveshow (of zeg dat je meedoet). Extra kans maak je door AVO te volgen via Twitter en de winactie te delen via Twitter en AVO te volgen op YouTube. Om de winnaar te kiezen, gebruikt AVO de Rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway

Mocht het je niet lukken om te winnen, geen nood. Er zijn kaartjes verkrijgbaar voor € 29,00 + lidmaatschap. Het is een unieke kans om een band van dit formaat live te zien in Nederland, dus mocht je ze nog niet kennen: geef ze een kans en laat ze je overhalen om naar de merchandise tafel te gaan en inkopen te doen!

De winactie duurt tot 13 juli 2016. Winnaar wordt bekend gemaakt op 14 juli 2016.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Win: Kaartjes voor NOCTURNAL BLOODLUST in de Melkweg

 • 8 juli, 2016 om 17:28
  Permalink

  Oeh Yeah! Of ik nou win of niet, ik MOET er wezen!

  Reactie
 • 12 juli, 2016 om 00:49
  Permalink

  Het liefst wil ik dat ze in ieder geval ”Defect in Perfection” spelen.

  Reactie
 • 12 juli, 2016 om 21:29
  Permalink

  Defect In Perfection zou zeker awesome zijn! Ik hoop ook echt dat ze die spelen!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?