YaYCon komt met een nieuwe datum in 2017

De organisatie achter YaYCon heeft na lang wikken en wegen een datum geprikt voor de volgende editie van de conventie die zich focust op yaoi, yuri en LGBTQIA+. De datum staat vast op zondag 19 februari 2017. Hiermee slaat de conventie wel een jaartje over, maar het goede nieuws is wel dat de conventie niet stopt. 

yaycon2017

De organisatie had de afgelopen maanden nagedacht over wanneer de 2016-editie zou plaatsvinden. Conventieland in Nederland begint een beetje vol te lopen en daarom was er voor de organisatie genoeg reden om een goede nieuwe datum te vinden. De afgelopen editie viel op 3 mei 2015.

Na advies gevraagd te hebben aan collega-conventies voor een datum dat goed valt en niet tegelijk zal vallen of te dichtbij andere conventies zal zijn, is er gekozen voor een datum die dicht bij Valentijnsdag valt. De locatie blijft hetzelfde, namelijk het Icoontheater in Amersfoort.

De organisatie gaat de komende weken meer bekend maken rondom het thema, evenementen en meer met betrekking tot YaYCon 2017.

Bron: YaYCon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “YaYCon komt met een nieuwe datum in 2017

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?