AVO’s YouTube kanaal heeft een nieuwe URL!

Jaren geleden toen alleen AVO Forum nog bestond besloot ik een YouTube kanaal aan te maken. Het precieze idee van het kanaal had ik nog niet in mijn hoofd. Uiteindelijk werd het kanaal een beetje gebruikt voor activiteiten die op het forum plaatsvonden, zoals de SinterKerst Surprise (die helaas niet meer bestaat). Uiteindelijk was de YouTube community gegroeid en kwamen termen als unboxings, vloggen en Q&A video’s om de haverklap op je scherm tevoorschijn.

avoopyoutube

Inmiddels is AVO ook gegroeid tot een eigen community en deel ik weleens video’s waarbij ik zelf wat te vertellen heb – waarvan ik nog steeds het idee heb dat mensen dat boeiend vinden – en probeer ik en andere bloggers extra video’s te maken om de kijkers niet te vervelen. AVO’s Youtube kanaal is nog steeds in opbouwfase, maar er wordt nog steeds gewerkt aan ideeën en video’s.

Al gauw was er bij mij het verzoek om de naam in de URL aan te passen. Er stond nog steeds AVOForum, maar tegenwoordig is AVO Community een betere bewoording. Heel lang liet YouTube mij niet toe om dit aan te passen naar hoe ik het wilde. De naam van jáááááren terug is niet meer actueel en om een nieuw kanaal te starten vind ik te veel werk. Ik besloot te wachten. En dat wachten heeft ervoor gezorgd dat ik beloond werd met datgene wat ik graag wilde. De tegenwoordige URL van YouTube is nu aangepast naar: https://www.youtube.com/c/AVOcommunity

Een aantal dagen terug heb ik nog een video online gezet. En ik ben vragen aan het verzamelen voor een Q&A over mijn eerste reis naar Japan. Vragen kunnen ingestuurd worden via de Contactpagina (kies bij onderwerp voor Q&A). Daarnaast – zoals ik al in de video zei – heb ik samengewerkt met ‘iemand’ voor een video. En die is binnenkort te vinden op het kanaal.

Deze mooie zomer gaat ervoor zorgen dat ik nog wat meer video’s ga opnemen. Ik hoop dat jullie allemaal gaan kijken!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?