Fotoverslag: Anime 2016 – All Aboard!

Van 10 tot 12 juli was Anime weer aanwezig in het World Forum in Den Haag, dit keer met het thema All Aboard! De locatie is zoals vorige edities weer op dezelfde plek gebleven, de locatie ziet er mooi uit en is groot genoeg voor alle drukte en het volle programma. Het was dit jaar ook weer aardig vol en er liepen ook weer veel goede en leuke cosplayers rond, zo heb ik ook een Stitch en Baymax rond zien lopen. Vergeleken met vorig jaar hadden ze dit jaar wat veranderd aan het eten, vorig jaar was er vrij weinig keuze maar dit jaar was er meer als genoeg keuze en variatie. Zo zag ik ergens een grote snoep stand staan, net zoals je op de kermis ook ziet eigenlijk.

Naast de cosplayers en het eten was er natuurlijk nog veel meer te doen. Zelf was ik langs gegaan bij de cake deco party die georganizeerd was door Honey Garden, we kregen allemaal twee cakejes die we mochten decoreren in verschillende stijlen. Het was heel gezellig en ook heel lekker om op te eten natuurlijk en zoals ieder jaar waren er dit jaar ook weer verschillende competies waar je aan mee kon doen. De dealerroom zat ook weer vol met een grote variatie aan verschillende stands, persoonlijk vond ik alle artiesten heel leuk om te bezoeken. En dan heb je natuurlijk ook nog het concert van fripSide vervolgd door Deshima Sounds aan het eind van de zaterdag. Helaas kon ik hier niet meer bij zijn, maar ik hoop dat de rest er nog erg van genoten heeft!

Foto’s door Kuro

Kuro

Evenement verslaggever en fotograaf voor AVO Blog

2 gedachten over “Fotoverslag: Anime 2016 – All Aboard!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?