SIGH op Europese tour met In The Woods

Black metal band SIGH heeft een Europese tour op de planning staan in augustus met de Noorse band In The Woods. Nederland en België worden niet overgeslagen!

Deze tour, getiteld … It’s The Devil At The Doors pt. 1, bestaat uit acht data. De show zal plaatsvinden in de Neushoorn in Leeuwarden. Verder zal SIGH optreden op het Metal Mean Festival in het Belgische Méan (Havelange). Hier treedt de band op met andere grote namen zoals Samael, Blasphemy en Entombed AD. Kaartjes voor de show in de Neushoorn kosten in de voorverkoop € 13,00 (exclusief servicekosten) en aan de deur € 15,00. Kaartjes voor het Metal Mean Festival kosten € 28,00 in de voorverkoop en € 35,00 bij de ingang.

inthewoods-sigh-tour2016

In The Woods beweegt zich van black naar ambient, richting avant-garde en progressief. Dat de Japanse band SIGH hen komt supporten tijdens een aantal shows is dan ook een goede keuze, gezien deze band eerder als avantgarde black metal te herkennen was en tegenwoordig lekker experimenteren en zich ook in de post metalhoek lijken te begeven. Leuk om te weten: de eerste letters van al hun albums achter elkaar gezet, vormt inmiddels twee keer de bandnaam SIGH. Het album die dit jaar uitkwam draagt de titel Graveyard. In september brengt In The Woods na jaren weer een nieuw album, getiteld Pure.

Bron: SIGH

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?