BAND-MAID kondigt eerste Europese tour aan

De meiden van BAND-MAID hebben aangekondigd dat ze voor het eerst op tour gaan door Europa in oktober! De tour is om hun nieuwste release Brand New MAID te promoten en onderdeel van een wereldtour.

band-maid2016

De band ging viral toen ze hun muziekvideo voor Thrill op Facebook hadden geupload, in twee weken tijd was de video al meer dan 2.000.000 keer bekeken. Sindsdien krijgt de band aanbiedingen om te spelen over de gehele wereld. En dus trad BAND-MAID kort geleden nog op de MCM Londen Comic Con.

De tourdata zijn als volgt:

Woensdag 12 oktober: The Underworld – Londen, Verenigd Koninkrijk
Donderdag 13 oktober: MTC – Keulen, Duitsland
Zaterdag 15 oktober: Headcrash – Hamburg, Duitsland
Zondag 16 oktober: La Boule Noire – Parijs, Frankrijk
Woensdag 19 oktober: Hydrozagadka – Warschau, Polen

Onduidelijk is het of er nog een Nederlandse en/of Belgische show aan gaat komen. De kaartverkoop gaat vrijdag 29 juli van start. Er zullen reguliere en VIP kaarten te koop zijn, laatstgenoemde zijn gelimiteerd en bestaat uit vervroegd binnenkomen en het kopen van merch, een meet & greet met de band, het krijgen van een gesigneerde gelimiteerde foto en gelimiteerde DVD. De Europese tour wordt georganiseerd door Weird World Booking.

BAND-MAID is een rock band bestaande uit meiden gekleed in ‘maid’ kostuums en refereren hun liveshows als service en hun fans als ‘masters’ en ‘princesses’. De band startte in juli 2013 in Tokyo en tekenden afgelopen juni bij JPU Records om hun derde mini album Brand New MAID uit te brengen. De band bestaat uit zangeres SAIKI, gitariste en zangeres MIKU, gitariste KANAMI, bassiste MISA en achter de drums zit AKANE.

Bron: BAND-MAID

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?