Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O. Europese Tour 2016

Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso U.F.O. heeft weer plannen om te touren in Europa, de tour die de naam Wake To A New Dawn of Another Astro Era Tour 2016 draagt, gaat van start op 20 september.

Zoals elke tour komt de band ook langs Nederland en België. Dit keer staan er twee shows gepland in België en één in Nederland, wat momenteel de laatste show van de Europese tour is: 29 oktober.

acidmotherstemple2016

De Europese tour gaat van start in Verenigd Koninkrijk, landen als Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Tsjechië, Zwitserland en Kroatië staan ook op de planning. Alle tourdata staat op de website van de band, met de mededeling dat er nog meer data gaan komen.

Pas op donderdag 27 oktober begint het wat interessanter te worden: dan treedt Acid Mothers Temple in Magasin 4 in Brussel. Daar wordt is de band Zwiterse FORKS de supportact. Voor maar liefst € 10,00 kun je genieten van twee bands, de deuren openen om 19.00 uur en het laatste tijdstip om binnen te komen is 22.00 uur. De deuren openen hier ook om 19.00 uur en de kosten zijn € 11,00 in de voorverkoop en € 14,00 aan de deur. Een dag later treedt de band op in MOD (Muziekodroom) in Hasselt. Zaterdag 29 oktober wordt de tour afgesloten in Utrecht, namelijk in de DB’s. De deuren openen om 20.00 uur en de show gaat om 20.30 van start. In de voorverkoop kost een kaartje je € 10,00 en aan de deur € 12,00. Handig om te weten is dat de show tot tenminste 23.00 uur duurt.

En zoals we gewend zijn van Acid Mothers Temple is de formatie voor deze tour aangepast: gitarist Kawabata Makoto, toetsenist Higashi Hiroshi, gitarist Mitsuko☆Tabata, drummer Satoshima Nani en bassist S/T.

Bron: Acid Mothers Temple

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?