Win: Kaartjes voor SCANDAL in de Melkweg

– Deze winactie is afgelopen –
SCANDAL-Yellow-Artist-Photo

Het is bijna tijd voor nog een erg leuk concert in De Melkweg, van de hand van B7KLAN: SCANDAL. De meidenband komt op zaterdag 10 september optreden in De Melkweg, welke kortgeleden nog de place to be was voor NOCTURNAL BLOODLUST. SCANDAL komt voor het eerst naar Nederland en gaat hun nieuwste release YELLOW promoten. Deze show is onderdeel van een Europese tour. Vanaf vandaag kun je meedoen met de winactie om concertkaartjes te winnen voor het aanstaande concert in Amsterdam!

Zoals al in het begin van deze site steunt AVO alle shows van Japanse bands in Nederland en België, omdat ik het belangrijk vind dat er meer shows komen en dat meer en meer mensen er van op de hoogte raken. En om deze show te steunen mag AVO in samenwerking met de Melkweg kaartjes weggeven. Bekijk nog even snel de muziekvideo en de speciale video voor de fans en doe gauw mee met de winactie!

Wat moet je doen?

Like AVO Blog en Melkweg Heavy op Facebook, deel dit bericht via Facebook en Twitter en laat in een reactie hieronder weten welk liedje van SCANDAL ze zeker moeten spelen tijdens de liveshow (of zeg dat je meedoet). Extra kans maak je door AVO te volgen via Twitter en de winactie te delen via Twitter en AVO te volgen op YouTube. Om de winnaar te kiezen, gebruikt AVO de Rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway

Mocht het je niet lukken om te winnen, geen nood. Er zijn kaartjes verkrijgbaar voor € 38,00 + lidmaatschap. Het is een unieke kans om een band van dit formaat live te zien in Nederland, dus mocht je SCANDAL nog niet kennen: geef ze een kans en laat ze je overhalen om naar de merchandise tafel te gaan en inkopen te doen!

De winactie duurt tot donderdag 8 september 2016, op dezelfde dag wordt de winnaar bekend gemaakt. Heel veel succes gewenst.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

9 gedachten over “Win: Kaartjes voor SCANDAL in de Melkweg

 • 31 augustus, 2016 om 22:26
  Permalink

  zo lang ze take me out maar spelen ist goeeeeee

  Reactie
 • 1 september, 2016 om 16:39
  Permalink

  sisters <3 i love that song en wil dit winnen om een vriend van me mee uit te nemen <3

  Reactie
 • 1 september, 2016 om 20:23
  Permalink

  Ik zou graag テイクミーアウト horen! :-)

  Reactie
 • 8 september, 2016 om 10:14
  Permalink

  Iedereen bedankt voor het meedoen aan deze winactie! Super leuk dat jullie zo enthousiast mee wilden doen, maar er kan maar 1 persoon winnen. Ik hoop jullie allen zaterdag te zien!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?