Versailles terug naar Europa in 2017

B7Klan heeft laten weten dat ze de komende Europese tour van Versailles gaan verzorgen. De tour vindt begin 2017 plaats. 

De tourorganisatie heeft laten weten dat de tour eind januari en begin februari gaat plaatsvinden in een aantal landen, maar Nederland en België staat hier helaas niet bij! Om de fans de kans te geven om de agenda’s af te stemmen op de tour zijn de data al bekend gemaakt, maar zal later de podia bekend gemaakt worden. Dit is een methode die B7Klan de laatste tijd lijkt te gebruiken om fans te teasen.

versailles2017-b7klan

De metalband Versailles (ook bekend als Versailles -Philharmonic Quintet-) is al sinds 2007 actief geweest. De band heeft al eens in Nederland opgetreden tijdens hun bestaan. In 2012 liet de band weten dat ze zouden gaan stoppen in dat jaar. Sinds kort zijn ze weer bij elkaar gekomen en niet voor een reünie concert, die ze in 2015 wel hadden, maar de band heeft ook een release gepland staan. Later deze maand komt er een Best-of album uit. De band bestaat uit zanger KAMIJO, gitaristen HIZAKI en TERU, bassist MASASHI en drummer YUKI.

Bron: B7Klan

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Versailles terug naar Europa in 2017

  • 10 september, 2016 om 21:52
    Permalink

    After all these years :’)
    Still love them!

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?