Japan Festival 2016: Stadsplein Amstelveen in Japanse sferen

Op zondag 23 oktober zal het Stadsplein in Amstelveen weer de locatie zijn voor het Japan Festival. Het is ook dit jaar een gratis evenement.

japanfestival2016

Tijdens deze dag is het mogelijk om je te vermaken met activiteiten en optredens met een Japans tintje. Je kunt denken aan een taiko-optreden, maar ook mogelijkheden tot het kennismaken met martial arts, kalligrafie en origami. Er zullen kraampjes te vinden zijn die traditionele Japanse gerechten verkopen. Ook is het mogelijk om de spellen Go en Shogi te leren spelen of een workshop Manga tekenen te volgen. Ook zal de Chef-Cuisiner van het Okura Hotel een sushi workshop geven. Er zal ook een Cosplay Show plaatsvinden, de organisatie zoekt nog cosplayers die hier aan mee willen doen.

Japan Festival is een tweejaarlijks evenement die steeds in Amstelveen afspeelt, georganiseerd door Stichting Japan Festival. De afgelopen editie was in juni 2014. Het evenement op zondag 23 oktober zal plaatsvinden in een grote tent op het Stadsplein. Hierdoor zal het evenement weinig last hebben als het slecht weer is. Japan Festival 2016 duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Bron: Japan Festival

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?