BAGGER Cosplay Gala 2016 gaat kinderfeestje worden

Ook dit jaar heeft BAGGER (Boeren Anime Gilde Groningen En Regio) een Cosplay Gala gepland staan. De organisatie heeft al vaker een Cosplay Gala georganiseerd gefocust op de anime en cosplay liefhebbers uit het Noorden van het land, maar iedereen uit het gehele land is welkom! 

baggercosplaygala16Het cosplay gala zal worden gehouden op zaterdagavond 5 november 2016, in Dansschool Hulzebos in Meppel. Omdat Boeren Anime Gilde Groningen En Regio dit jaar tien jaar bestaat is het thema van het gala ‘Kinderfeestje’.

Het cosplay gala is een gekostumeerd bal, maar dan met cosplay. Het is dus de bedoeling dat de deelnemers in cosplay en galakledij komen of een combinatie van beide. Er zal gedanst worden op verschillende soorten Japanse, klassieke en ballroom muziek. Het thema voor dit jaar is vrij, laat je fantasie op beloop gaan. Diegene die het beste op thema gekleed is zal kans maken om bekroond te worden tot koning of koningin van het bal.

Tijdens het Cosplay Gala zullen er ook een aantal activiteiten zijn, zoals een stoelendans, speeddating en stijldansles.

Voor de leden van de organisatie is het gala gratis, maar daarvoor moet je een kortingscode invullen die te vinden is op het forum van BAGGER. Voor de niet-leden is een kaartje in de voorverkoop €7,50 en aan de deur €10,-.

De minimumleeftijd van het gala is 14 jaar en ouder. De locatie is te vinden aan de Stationsweg 7 en is op ongeveer 6 minuten loopafstand van treinstation Meppel. Het Cosplay Gala begint om 19.00 en eindigt om middernacht, vergeet dan niet je glazen muiltje te verliezen.

Bron: BAGGER

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?