Video: Q&A #1 over Fran’s eerste Japanreis

This post is also available in: English

Afgelopen juni was ik in voor het eerst in Japan en na mijn vorige video riep ik iedereen op om vragen te stellen over mijn eerste reis naar Japan. En er zijn behoorlijk wat vragen binnengekomen, waarvoor dank! De vragen zijn echt gericht over mijn ervaringen in Japan, dus mocht je hierin geïnteresseerd zijn: kijk dan vooral! Nog steeds zijn vragen over mijn eerste reis naar Japan welkom, maar ook gewone vragen! Hou het YouTube kanaal in de gaten, er komen namelijk nog meer video’s online!

Video niet zichtbaar? Klik dan hier.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Video: Q&A #1 over Fran’s eerste Japanreis

  • 14 November, 2016 om 13:07
    Permalink

    Hi Fran, leuk te lezen dat je in Japan bent geweest! Hoe vond je het? groetjes, Irene

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?