Neko Neko Ni Maid café komt met Halloween pop-up event

Om in Halloween sferen te komen houdt Neko Neko Ni Maid café een pop-up evenement op zondag 30 oktober in samenwerking met SET Noodle & Hotpot in Rotterdam.

nekonekoni-set2016

Van 18.00 tot 22.00 uur is het mogelijk om plaats te nemen in SET Noodle & Hotpot om lekkere Japanse gerechten voorgeschoteld te krijgen die SET en Neko Neko Ni in samenwerking bereiden. Er zijn een aantal menu’s beschikbaar, waarvan één vegetarisch menu.

SET Noodle & Hotpot maakt van deze speciale dag gebruik om een nieuw dessert te lanceren in bijzijn van het publiek die naar het pop-up event komen: een overheerlijke macaron van maar liefst 7,5 centimeter groot!

De locatie is knus, maar vol is vol. Van tevoren reserveren is dus ook aan te raden en dat kan door via Facebook een bericht te sturen aan Neko Neko Ni Maid café met daarin je naam, telefoonnummer, aankomsttijd, menukeuze en met hoeveel personen je wilt komen. Een dag van te voren zal alles nog eens bevestigd worden.

En omdat de locatie knus is, zal dat betekenen dat cosplay outfits die veel ruimte in nemen niet te adviseren is. Daarnaast is een maid cosplay outfit ook niet te adviseren, om verwarring met de werkende maids te voorkomen.

Je kunt kiezen tussen menu’s die qua prijs verschillen van € 14,50 tot € 16,50, te denken aan een teriyaki don of ramen. Maar aan de kleine eter (chibi neko) wordt ook gedacht. Naast de speciale menu’s kan er ook reguliere voorgerechten besteld worden van het menukaart van SET.

Het is niet voor het eerst dat SET samenwerkt met een maid cafe voor een pop-up evenement. Vorig jaar was er SET for Wish in Arnhem een Christmas event met Honey Garden.

SET Noodle & Hotpot is te vinden aan West-Kruiskade 10b in Rotterdam en is niet heel ver van Rotterdam Centraal af. Een wandeling naar de locatie duurt tussen de 5 en 10 minuten.

Neko Neko Ni Maid Cafe is al een aantal jaartjes bezig om op onder andere conventies en via pop-up events te draaien als bedrijf. Mocht je meer willen weten over het concept van het Maid Café en de toekomstplannen, lees dan het interview die ik vorig jaar had met Hoi-Leon Leung.

Bron: Neko Neko Ni Maid café

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?