Nieuwe editie van Kalter Keller brengt Nao Katafuchi naar Amsterdam

Op vrijdag 2 december is Nao Katafuchi terug in Nederland voor een optreden. Het optreden valt onder het evenement Kalter Keller, een nieuw coldwave, minimal synth en popstpunk party die vaker georganiseerd zal worden in Amsterdam.

Naast Nao Katafuchi zal de Duitse Endlose Emotion een optreden geven. Na de optredens zullen een aantal Dj’s de afterparty verzorgen, waaronder Dj Matsu, Vleermuishol (Weemoed) en Dj Absynth (Neon Decay). Kalter Keller zal plaatsvinden in Vrankrijk en de gesuggereerde donatie voor het evenement is € 7,00.

De laatste keer dat Nao Katafuchi optrad in Nederland, was in 330 LIVE in Den Haag – welke nu helaas gesloten is – in april 2013. Toen trad hij op met Neu Photo en Das Ding. Inmiddels is Nao Katafuchi verhuisd van New York naar Duitsland.

Vrankrijk is te vinden aan de Spuistraat 216 in Amsterdam. Kalter Keller gaat van start om 21.00 uur en gaat tenminste door tot 03.00 uur in de ochtend.

Nao Katafuchi bracht afgelopen december nog een LP uit met de titel Émergence, waarbij Kevin Komoda van Rational Youth, Liz Wendelbo van Xeno & Oaklander, Tomo Akikawabaya en Tona Ohama aan mee hebben gewerkt. Daarnaast heeft hij dit jaar een nieuw liedje bijgedragen voor een compilatie CD van Young & Cold Records.

Het optreden in Amsterdam is onderdeel van Nao Katafuchi’s wintertour door Europa. Hij heeft shows gepland staan in Servië, Hongarije, Kroatië en Oostenrijk.

Bron: Kalter Keller

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?