Stem voor L’Arc-en-Ciel in Nederland en België!

L’Arc-en-Ciel heeft een website waar je je stem kunt uitbrengen op de stad waar volgens jou de band moet komen optreden tijdens de komende wereldtour.

larc-en-ciel-2015

Stemmen kun je door de boarding pass in te vullen op deze website. Je kunt kiezen voor een land en een stad en jouw eigen gegevens, waaronder je naam, leeftijd en e-mailadres en dan kun je boarden met L’Arc Airlines. Naast het aangeven van de locatie, kun je ook je meest favoriete liedje van de band uitkiezen. Let op, je kunt maar een liedje uitkiezen. Je kunt eventueel aangeven waarom je dit liedje leuk vindt.

Momenteel zijn er meer dan 300.000 stemmen uitgebracht voor optredens over de gehele wereld. Mocht jij willen dat Nederland en/of Belgie ook op de tourplanning gezet gaat worden, dan is het zaak om ook te gaan stemmen. Vul zelf de boarding pass in en roep je vrienden op om mee te doen en wie weet mogen we binnenkort L’Arc-en-Ciel in Nederland en/of Belgie!

L’Arc-en-Ciel is actief sinds 1991 en is een van de oudste rockbands uit Japan. De band bestaat momenteel uit zanger Hyde – die we ook kennen van de band VAMPS – met gitarist ken, bassist tetsuya en drummer yukihiro. De band heeft de sound en hun image over de jaren heen verandert, in het begin noemde de band zich een visual kei band en tegenwoordig vallen ze meer onder rock legendes. De band heeft vele bands en singles op hun naam staan en was de eerste Japanse band die als headliner mocht optreden op Madison Sqare Garden.

Bron: L’Arc-en-Ciel

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?