X Japan Fan Meeting in Amsterdam voor We Are X

Aanstaande donderdag is de première van de documentaire van We Are X met daarna een optreden van Yoshiki. Net is bekend gemaakt dat er voor de screening een fan meeting gaat plaatsvinden.

Yoshiki looks out over his drum kit during a rehearsal for X Japan’s Madison Square Garden concert in Drafthouse Films’ We Are X. Courtesy of Drafthouse Films.

De fan meeting gaat van start om 20.00 uur bij de Melkweg. Daarbij zal ook NHK Broadcasting Network speciaal uit Japan aanwezig zijn om deze fan meeting – naast het optreden van Yoshiki later op de avond – op film te zetten voor een nieuws special. De hoop is natuurlijk dat er veel X Japan fans komen opdagen die hun enthousiasme laten zien voor de band en Yoshiki. Kleed je in de beste visual kei outfits, neem je X Japan spandoek mee en mocht je in het bezit zijn van Yoshikitty, dan is dit ook zeker mogelijk.

De première van We Are X gaat van start om 21.00 uur in de Rabozaal van de Melkweg. Kaartjes voor de screening zijn nog steeds te koop via IDFA.

Bron: Persbericht

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?