Neko Neko Ni Maid café komt weer met een kerst pop-up event

Neko Neko Ni Maid café heeft de smaak te pakken met hun pop-up evenementen. Na een succesvol Halloween pop-up event, is het alweer tijd voor een kersteditie! Mocht je op 24 december nog geen plannen hebben, dan kan dit misschien wel interessant zijn!

nekonekoni2016-kerst

Het kerst pop-up evenement is weer in samenwerking met SET Noodle & Hotpot in Rotterdam en dat is dan ook meteen de locatie. SET Noodle & Hotpot komt met een speciaal SET menu en Neko Neko Ni Maid café gaat een eigen dessert presenteren. Welke deze is, is nog een verrassing! Je kunt ook vegetarisch eten en als je allergieën hebt, dan houden ze hier rekening mee mits je dit aangeeft bij de reservering.

Op  zaterdag 24 december is het mogelijk om tussen 17.00 tot 19.00 uur (sessie 1) of 19.30 en 22.00 uur (sessie 2) te dineren. Gezien de locatie knus is, is reserveren verplicht zodat je zeker bent van je eigen tafel met stoelen. Bij het reserveren door middel van een privebericht via de Facebookpagina van Neko Neko Ni Maid café is het handig, naast je naam en telefoon nummer, aan te geven welke sessie (17.00 tot 19.00 uur of 19.30 tot 22.00 uur) je kiest, met hoeveel mensen je wil komen en welk SET menu je kiest.

Tijd om die supertoffe  winter cosplay uit de kast te halen om helemaal in stijl te gaan dineren! Omdat de locatie knus is, zal dat betekenen dat cosplay outfits die veel ruimte in nemen niet te adviseren is. Daarnaast is een maid cosplay outfit ook niet te adviseren, om verwarring met de werkende maids te voorkomen.

Neko Neko Ni Maid café is al een aantal jaartjes bezig om op onder andere conventies en via pop-up events te draaien als bedrijf. Mocht je meer willen weten over het concept van het Maid Café en de toekomstplannen, lees dan het interview die ik vorig jaar had met Hoi-Leon Leung. Vorig jaar organiseerde het maid café ook een kerst pop-up event.

Bron: Neko Neko Ni Maid café (RSVP)

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?