Mitski op tour in Europa en Verenigd Koninkrijk

Indierock zangeres Mitski komt naar Europa en Verenigd Koninkrijk voor een tour in februari en maart.

Tijdens de tour op het vaste land zal ze optreden in de Ekko in Utrecht op donderdag 2 maart. Een dag later is ze te zien en te horen in de Botanique in Brussel. Kaartjes voor de show in Utrecht kosten € 10,00. De deuren openen om 20.00 uur en de show gaat van start om 20.30. Kaartjes voor de show in Botanique kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 18,00 aan de deur. De deuren openen om 19.30 uur en de show start om 20.00 uur.

Ze zal trouwens niet alleen zijn, de vierkoppige band Personal Best zal de supportact zijn.

Mitski Miyawaki is geboren in Japan en woont tegenwoordig in New York. In de tijd dat ze geboren was in Japan en kwam te wonen in Amerika, heeft ze gewoond in Congo, Maleisië, China en Turkije. Haar muziek reflecteert haar cross-culturele identiteit als half Japans, half Amerikaans, maar niet helemaal. In juni 2016 kwam haar album Puberty 2 uit. Mitski mengt folk met noise rock, shoegaze en singer/songwriter in haar muziek met donkere humor. Vorig jaar stond ze nog in een uitverkocht Paradiso (Kleine Zaal).

Bron: Mitski

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?