25 jaar Japanse Tuin Hasselt wordt gevierd met Yokoso Festival

Dit jaar – 2017 – viert de Japanse Tuin in het Belgische Hasselt zijn 25ste verjaardag met een festival: Yokoso Festival.

Yokoso Festival 2017

De liefhebbers van Japan die in en rondom Hasselt wonen hebben heel veel geluk! Tussen 4 maart en 31 oktober 2017 zullen diverse activiteiten plaatsvinden op verschillende locaties in Hasselt. Door deze activiteiten kun je heel makkelijk in contact komen met de Japanse cultuur en erin onderdompelen. Maar ook in de Japanse Tuin zelf zullen allerlei activiteiten plaatsvinden.

Op de website die speciaal gemaakt is voor het Yokoso Festival staan allerlei activiteiten vermeld, waaronder de inhoud van het openingsweekend op 4 en 5 maart. Het eindigt allemaal op 20 november, want dan wordt het 25-jarig bestaan van de Japanse Tuin gevierd in de tuin zelf. Yokoso Festival is onderverdeeld in diverse thema’s, waaronder Mode & Lifestyle, Foodies, Festivals & Tradities, Boeken & Literatuur, Dans, Theater & Muziek, Beeldende Kunst, Beweging, ’s Avonds en Kids.

Ben je van plan dit jaar naar Hasselt te gaan, dan is het zeker handig om de website van Yokoso Festival te openen om te kijken wat je nog meer kunt doen naast het bezoeken van de Japanse Tuin.

Vanuit AVO Blog feliciteren wij de jarige Japanse Tuin en hopen wij zeker eens langs te kunnen komen om te genieten van de mooie grote Japanse tuin!

Bron: Yokoso Festival

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?