°C-ute plant allerlaatste liveshow in Europa

De populaire Hello! Project idol groep °C-ute komt nog één keer naar Europa voor een optreden, voordat de groep uit elkaar gaat in juni later dit jaar.

De show vindt plaats in La Cigale in Parijs op zondag 16 april 2017 en draagt de naam ‘℃-ute Cutie Circuit ~De retour à Paris~’. Deze naam verwijst naar het feit dat de meiden al een aantal keren in Parijs hebben opgetreden, waaronder het eerste buitenlandse concert voor de groep in april 2013 en Japan Expo in 2014, waarbij ze eregasten waren met Berryz Koubou. °C-ute’s allerlaatste optreden in Europa wordt verzorgd door 33 Degrees.

Om deze speciale show aan te kondigen heeft °C-ute een video opgenomen met Franse ondertiteling.

Reguliere tickets voor de show kosten € 43,00, maar er is ook een mogelijkheid om een Premium Ticket voor € 122,00 te kopen waarbij je voorrang krijgt als de deuren opengaan, een gesigneerde foto ontvangt en een fan meeting kunt bijwonen op maandag 17 april. Die fan meeting zal plaatsvinden om 14.00 uur in La Cigale en bevat een mogelijkheid om vragen te stellen aan °C-ute, een loterij en een high touch.

De kaartverkoop gaat van start op zaterdag 28 januari vanaf 10.00 uur via WeezEvent. De show op 16 april gaat van start om 18.00 uur. De deuren gaan open om 17.00 uur.

Naast dat ze in Frankrijk gaan optreden, gaan ze ook optreden in Mexico. Die show staat gepland op 13 april 2017. Deze zijn de enige shows buiten Japan waarbij fans afscheid kunnen nemen van ℃-ute.

℃-ute maakte een aantal maanden terug bekend dat ze gaan stoppen na hun concert in Saitama Super Arena in juni 2017. De groep werd gevormd in 2005 en maakte hun commerciele debuut in 2007. Nadat ze stoppen zullen de groepsleden hun solo-activiteiten vervolgen.

Bron: °C-ute, 33 Degrees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?