Otoboke Beaver houdt Golden Week Tour in Verenigd Koninkrijk

Otoboke Beaver vindt het helemaal gezellig in het Verenigd Koninkrijk, dat besloten is om daar de Golden Week te spenderen gevuld met optredens.

De shows vinden plaats in Londen, Bristol, Glasgowen Leicester. Kaartjes voor de show kunnen gekocht worden via WeGotTickets SEE Gigantic.

Otoboke Beaver UK Tour 2017

Golden Week is de langste Japanse vakantie van het jaar en het enige moment dat de band kan touren, gezien ze allen fulltime werken en het bekend staat dat Japanners niet zo lang vrij kunnen krijgen om vakantie te vieren. Hierdoor wordt het moeilijk om voor Otoboke Beaver om lang te gaan touren. Of er in de toekomst een tour buiten het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden is afwachten.

Otoboke Beaver – vernoemd naar een lokaal Love Hotel – beschrijft zichzelf als Japanse meiden ‘knock out of pound cake’ band. De band werd gevormd in de zomer van 2009 in Kyoto. De band maakt punk-garagerock en zingt alleen in Kyoto straattaal. Otoboke Beaver bestaat uit hoofdzangeres en gitariste Accorinrin, gitariste Yoyoyoshie, bassiste Hiro-chan en drumster Pop. De band was vorig jaar voor het eerst op tour in het Verenigd Koninkrijk.

Met deze band tourt ook de Koreaanse indie rock band Say Sue Me mee, bestaande uit zangeres en gitarist Choi Su-mi, gitarist Kim Byeong-gyu, bassist Ha Jae-young en drummer Kang Se-min.

Bron: Damnably

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?