Win: Kaartjes voor PLASTICZOOMS in P60

-Deze winactie is afgelopen-

Geïnteresseerd geraakt in PLASTICZOOMS na het lezen van het artikel ‘Wat heeft 10 jaar PLASTICZOOMS ons gebracht?‘ of volg je de band al even, maar ben je nog niet in het bezit van een kaartje? Doe dan mee met deze winactie!

PLASTICZOOMS

Mocht het nog niet opgevallen zijn, dan moet je gauw AVO Events & Promotion gaan volgen op Facebook en Twitter, deze show in de P60 wordt de laatste weken veel gepromoot door AVO. Een winactie was dan ook wel te verwachten! Over precies twee weken zullen de mannen van PLASTICZOOMS, bestaande uit Sho, Jun en Tom voor de tweede keer optreden in Nederland. De show vindt deze keer plaats in P60 in Amstelveen! En jij kan daar bij aanwezig zijn!

En bij een winactie hoort een tegenprestatie waardoor je kans maakt op de kaartjes. Volg AVO Blog op Facebook of Twitter en reageer onder dit bericht welk liedje van PLASTICZOOMS je favoriet is. Extra kans maak je als je de poster (te vinden op de Facebookpagina van AVO Blog) openbaar deelt met al je vrienden op Facebook (Twitter en instagram mag ook!)! Hoe vaker je dit deelt, hoe groter de kans is op de winst! Ook een tip: de hashtag voor deze tour is #PLASTICZOOMS2017!

Aanmelden kan via Rafflecopter en na sluiting van de winactie zullen hier drie winnaars random uitgekozen worden!

a Rafflecopter giveaway

Mocht je de kaartjes winnen, dan krijg je een mail en dien je binnen 24 uur te reageren. Jouw naam zal op de gastenlijst komen te staan. Bij binnenkomst bij de kassa kun je doorgeven dat jij op de gastenlijst staat. Vergeet je +1 niet mee te nemen!

Heel veel succes en alvast heel veel plezier gewenst!

Winactie sluit op dinsdag 7 maart 2017 om middernacht. De show vindt plaats op donderdag 9 maart. Meer informatie op de website van P60.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

10 gedachten over “Win: Kaartjes voor PLASTICZOOMS in P60

 • 25 February, 2017 om 21:23
  Permalink

  Ja…hoe moet ik nou zeggen welk liedje favoriet is, aangezien ik er vorige x niet bij kon zijn. Hoewel ik heb horen zeggen dat ze een goed optreden geven en ik heb de liedjes van de vorige commenters beluisterd. Tot nu toe bevalt het me :) Zal ik voor nu dan maar KmKz zeggen ;)

  Reactie
  • 25 February, 2017 om 22:01
   Permalink

   Dat is ook een erg goed liedje en grote kans dat ze die spelen in de P60! Ze hebben trouwens voldoende muziekvideo’s om je op te warmen. Leuk dat je meedoet :)

   Reactie
 • 1 March, 2017 om 01:24
  Permalink

  Leuke actie! Mijn favoriete nummers zijn CRACK en KMKZ. In het begin winst ik nou niet echt of PlasticZooms iets voor mij was maar toen ik op Spotify een aantal albums door was gegaan bleek het toch wel erg lekkere muziek te zijn. Lekker origineel en echt z’n eigen stijl!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?