Derde editie SQUEEKERS aangekondigd

De organisatie achter het evenement SQUEEKERS, M.O.I.S.T., heeft laten weten dat de datum en locatie voor de derde editie vaststaat.

SQUEEKERS

De datum staat vast op zaterdag 1 juli en de locatie is de nieuwe standplaats van M.O.I.S.T., namelijk Cretopia/Toko 51 in Rotterdam. De derde editie van SQUEEKERS zal een nieuw concept hebben, het zal namelijk een interactieve tentoonstelling van Japanse popcultuur zijn. Je kunt dus anime, manga, mode, muziek en meer verwachten. Daarnaast zullen diverse creativelingen aanwezig zijn met een stand en zul je aangemoedigd worden om zelf ook creatief aan de gang te gaan met workshops. Ook is bekend dat er shows en optredens zullen plaatsvinden en voor de rust een manga hoek te vinden zal zijn.

MOIST hield iedereen vooraf in spanning door te laten weten hoe de voortgang ging van het organiseren van de derde editie. Naar mate de datum nadert zal er meer bekend gemaakt worden over het programma. Wil je weten hoe de afgelopen edities waren? Bekijk dan de verslagen die geschreven zijn in 2016 en 2015.

Bron: SQUEEKERS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?