VMO Europese Tour 2017

Afgelopen december nog op tour in Europa, maar de band VMO is deze maart weer in Europa voor een korte tour.

Met shows in Nederland, België, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk, maakt dit een interessante tour.

VMO

De show op donderdag 9 maart in de Db’s zal samen met Offerbeest zijn. Entree kost € 10,00 en de tijd staat vast op 20.30 uur. Op vrijdag 10 maart zal de band optreden met Up River en The Tramps. Voor € 10,00 in de voorverkoop kun je de show bijwonen, maar aan de deur kost een kaartje € 12,00. De show gaat om 20.50 uur van start. Een dag later zal de band optreden in Crustbar in Eindhoven. Op zondag 12 maart zal de band optreden met Dead Neanderthals. Kaartjes kosten € 12,00 in de voorverkoop en € 14,00 aan de deur. De deuren openen om 19.30 uur en de show gaat om 20.00 uur van start. Maandag 13 maart is het tijd voor een andere show in Belgie, namelijk The Pit’s in Kortrijk. Dan zal VMO optreden met KRIG.

VMO staat voor Violent Magic Orchestra en bestaat uit de bandleden die ook in Vampillia zitten. De muziek die ze maken is een interessante vorm van black metal met eletronisch lawaai en een lichtshow.

Bron: VMO

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?