qujaku op Europese tour in april en mei

De psychedelische band qujaku komt in april richting Europa voor een tour. De band heeft een flinke planning gemaakt door Verenigd Koninkrijk en op het vaste Europese land. Het is tot nu toe de grootste Europese tour voor de band.

Ondanks het feit dat er veel tourdata gepland staan, zal de band Nederland overslaan. Maar België wordt niet overgeslagen, de band heeft daar twee shows gepland staan. 18 april treedt de band op in Magasin 4 in Brussel, een aantal dagen later op 20 april zal de band in het Gentse Charlatan optreden.

qujaku Europese Tour 2017

De show in Magasin 4 wordt gesteund door de Engelse psychedelische krautrock band The Contact High en de Fuzz psychedelische band THEUNFORSEEN. De show kost € 8,00 en deuren openen om 19.00 uur. Over de show in Charlatan is nog niks bekend, maar binnenkort zal er informatie op de website te vinden zijn.

qujaku ontstond in 2013, toen nog als de band the piqnic, en kwam in 2015 met hun debuut album ZyouK en tourde daarna in Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Hongarije. In mei 2016 kwam de band met een EP genaamd KEIREN en tourde daarna in het Verenigd Koninkrijk met een aantal shows op festivals als Focus Wales en Raw Power. Op 16 april komt de band met een nieuwe EP genaamd H, waarvan de uitgaven gelimiteerd zijn tot 200 stuks, via So I Buried Records. De release wordt gevierd door middel van de Europese tour. qujaku bestaat uit zanger en gitarist Shuya, gitarist Soushi, bassiste Hiromi en drummer habuto.

Bron: So I Buried Records

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?