Kikagaku Moyo plant Euro Tour 2017

Kikagaku Moyo is de afgelopen jaren in Europa geweest om te touren en dat beviel blijkbaar zo goed dat de psychedelische band deze zomer weer richting Europa komt. En voor diegene die een kaartje hebben voor Best Kept Secret is dit goed nieuws, want de band zal hier namelijk een optreden geven! Verder is het festival zo goed als uitverkocht, er zijn alleen nog vrijdagkaartjes over. Maar de Kikagaku Moyo zal op de zondag van Best Kept Secret optreden.

Mocht je geen probleem hebben om te gaan rondtouren met de auto of openbaar vervoer (of heel misschien de fiets), dan moet je vooral de tourdata hieronder goed bekijken.

Kikagaku Moyo Euro Tour 2017

De band heeft een stapeltje shows gepland staan in Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk met hier en daar een show in een ander land. België staat ook op de planning, namelijk op 10 juni in De Singel in Antwerpen tijdens het gloednieuwe festival SWTC (Swim with the Current). Een kaartje voor het festival op die dag is € 22,00. Mocht je het gehele weekend muziek willen ontdekken, dan ben je € 42,00 kwijt voor een weekendpas.

Bron: Guruguru Brain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?