SVGV voor de vierde keer naar Europa

HIGHFeeL zit momenteel dan wel midden in een tour, maar heeft laten weten een nieuwe tour op de planning te hebben staan. Er gaat weer samengewerkt worden met de Aziatische unit SVGV. Het is voor de Aziatische unit de vierde keer dat ze richting Europa gaan. De laatste keer was in 2015, toen was SVGV live te zien op Nishicon.

SVGV

HIGHFeeL heeft laten weten dat de tour van SVGV aan het einde van de zomer zal plaatsvinden. Momenteel zijn er nog geen data bekend gemaakt.

Toen SVGV nog actief was als SAGA tourde de band al met HIGHFeeL door Europa, na het vertrek van Kevin en toevoeging van zangeres PEACH is de Aziatische unit nu actief als SVGV, dit kan gelezen worden als SAGA. Toch zal de tour van SVGV met de bekende TRIRION (RIO) en Ramy zijn, gezien de Chinese zangeres PEACH niet mee kan komen door onder andere administratieve redenen.

SVGV heeft zelf laten weten dat ze momenteel bezig zijn met het opnemen van een nieuw album in de Filipijnen. Het eerste album, LIFE, kwam in 2016 uit.

Bron: HIGHFeeL

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?