Tourdata G.L.A.M.S Europese Tour 2017 bekend

De tourdata voor de aankomende Europese tour van G.L.A.M.S, met de titel A Queen Of The Night, zijn bekend!

Na een aantal weken teasen door tourorganisatie REALive was het wachten op de aankondiging van de tour en dat gebeurde eerder deze maand. Fans hoefden niet al te lang te wachten op de tourdata. G.L.A.M.S slaat Nederland en Belgie niet over. Sterker nog: G.L.A.M.S zal optreden op de grootste conventie van Nederland: Animecon!

G.L.A.M.S

Het optreden op Animecon vindt plaats op de zaterdag, dus mocht je in bezit zijn van een zaterdagkaartje dan zit je goed! En anders is het goed om nu een kaartje te kopen, gezien de prijzen binnenkort omhoog gaan. In Belgie zal G.L.A.M.S optreden in Luik.

De Europese tour is om de release van het nieuwe album van G.L.A.M.S te vieren, de titel van de tour is ook de titel van het album. Op 24 maart zal er een pre-release zijn van het album die in Japan in juli zal uitkomen. Kaartjes voor de shows zullen verkrijgbaar zijn via de website van HIGHFeeL vanaf vandaag.

Bron: REALive

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?