Dhidalah later in 2017 op Europese tour

Dhidalah, die zichzelf tegenwoordig bestempeld als experimentele Space Heavy Rock band, kwam eerder dit jaar met de EP No Water. Deze EP is inmiddels uitverkocht en dat succes is misschien ook wel een reden om richting Europa te gaan.

Dhidalah

De platenmaatschappij Guruguru Brain, waar Dhidalah bij hoort, heeft laten weten dat de band van plan is een korte Europese tour te houden later dit jaar. Meer informatie moet nog bekend gemaakt worden, maar het is natuurlijk afwachten waar de band gaat optreden.

De band is sinds 2007 actief en bestaat uit bassist Gotoh, gitarist Ikuma Kawabe en drummer Konstantine. Sinds Ikuma actief was in Church of Misery als gitarist, kwam het trio achter de connectie van de instrumentele heavy psychedelische muziek en de doom metal van Church of Misery. Uiteindelijk is de muziek die zij produceren een mix van space kraut rock die heavy doom ontmoet. De naam komt van de mythologische reus Daidarabotchi, waarvan werd geloofd dat hij bergen en land kon maken met zijn enorme omvang.

Bron: Guruguru Brain

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?