Gaan we een Europese tour van EREBOS krijgen?

Terwijl de all female death metalband G∀LMET op Europese tour is, laat gitariste Ruki weten dat ze wat van plan is met haar andere band EREBOS! Tijdens de tour van G∀LMET verkoopt ze al merchandise van de band, maar ze is van plan in de winter terug te komen met de gehele band.

EREBOS 2017
EREBOS (エレボス) is een melodic death/trash metal band en Ruki is hiervan de zangeres. De band startte in 2014 met gitarist DeviL, bassist TAKESHI, drummer RUI en zanger Juza. De band had problemen na veranderingen in de line-up waardoor men besloot de band te stoppen. Uiteindelijk werd er nieuw leven in de band geblazen in 2016 met G∀LMET’s Ruki als zangeres. Bassist TAKESHI kwam ook terug in de band en met de originele line-up plus Ruki bracht EREBOS in september de eerste CD, een mini-album, The Engraving uit.

Gezien er nog helemaal niks bekend is over de Europese tour van EREBOS, is het afwachten totdat Ruki of de band met meer informatie komt. Tot die tijd is het misschien leuk om G∀LMET te ontmoeten tijdens hun lopende Europese tour.

Bron: Ruki via Kris

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?