AVO op Formula Cosplay Europe 2017

Even terug werd de 2017-editie van Formula Cosplay Europe aangekondigd: op zaterdag 6 mei zal de tweede editie van de conventie plaatsvinden in Rotterdam en AVO zal hier weer aanwezig zijn!

Naast het feit dat AVO dit jaar weer partner is van de conventie en een stand heeft die je niet kunt missen, zal er dit jaar ook een heuze workshop- en lezingruimte zijn die de naam van AVO draagt en dat is nog niet alles! Er zullen ook activiteiten plaatsvinden die georganiseerd zijn door AVO! Allereerst zal er weer een nieuwe editie van de #AVOMeet plaatsvinden. Dit zal ook plaatsvinden in de AVO Kamer. Gezien AVO dit jaar 14 jaar bestaat, gaat dit goed gevierd worden door middel van deze AVO meeting. Tijd om kennis te maken met de mensen die lid zijn van AVO Forum en/of meehelpen met AVO Blog. Interesse in hoe gezellig zo’n meeting kan zijn? Kom dan vooral langs. Meld je aan in het speciale Facebook evenement!

Naast een meeting zal er een Q&A zijn over AVO. Benieuwd hoe het begon met een forum in 2003 en het is uitegroeid tot een community met een blog en events? Ik ben zelf aanwezig om de vragen te beantwoorden. Dus wil je meer weten over AVO, geschiedenis ervan of misschien van de eigenaresse, stel dan je prangende vragen tijdens de Q&A.

De precieze tijden van de twee evenementen zullen nog bekend gemaakt worden. Hou de website van Formula Cosplay Europe 2017 in de gaten.

Verder kun je via het YouTube kanaal van AVO Community meedoen met een winactie! Ik mag namelijk van de organisatie achter Formula Cosplay Europe 2017 5 x 2 kaarten weggeven. Dus doe heel gauw mee!

Verder is er een Facebook evenement voor #14jaaraVO, laat je interesse zien voor dit evenement!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?