MV Review: Otoboke Beaver – S’il Vous Plait

De meiden van Otoboke Beaver hebben van de EP Bakuro Book die in april 2016 uitkwam een muziekvideo gemaakt van de track S’il Vous Plait die net in première ging via muziekwebsite THE FADER.

Dat Otoboke Beaver punk maakt is misschien al te raden aan de duur van alle liedjes: kort, maar krachtig. En krachtig is S’il Vous Plait (Frans voor alstublieft) zeker, want zangeres Yoyoyoshi weet flink van zich te laten horen. Daarbij draagt de track een zekere vrolijkheid uit door de melodie van de gitaar. Dit blijft ook makkelijk in het hoofd hangen, waardoor je na ruim 2.30 minuten nog geen genoeg hebt van de track. De video zelf is lekker simpel van aard: de donkere ruimte en de speelsheid van de lichten geeft heeft idee dat je een concert bijwoont van Otoboke Beaver. Je hebt alleen wel beter beeld op alle bandleden, gezien de camera iedereen probeert uit te lichten waardoor je meer ziet van de energie die Otoboke Beaver uitstraalt.

De video blijkt uiteindelijk in een oefenruimte met één camera gefilmd te zijn, waardoor de muziekvideo meteen een stuk toffer maakt!

In maart kwam hun EP Love is Short uit, maar Otoboke Beaver wilde blijkbaar deze track van vorig jaar nog even benadrukken. In mei gaat de band weer op tour in Verenigd Koninkrijk.

Score: 75/100

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?