MGC Experience slaat 2017 over

De organisatie achter MGC Experience kwam gisteren met het bericht dat er dit jaar geen 2017-editie gaat komen van de conventie.

De organisatie is sinds het einde van de 2016-editie bezig geweest met het vinden van een nieuwe locatie voor november 2017. Dit heeft veel tijd in beslag genomen, maar ondertussen is de planning wel vol gelopen met andere conventies en grote evenementen. Dit gaf voor de organisatie de reden om de 2017-editie niet door te laten gaan, maar te concentreren op de 2018-editie. Het is afwachten wanneer de nieuwe datum en locatie voor 2018 van MGC Experience bekend gemaakt gaat worden.

De afgelopen editie van MGC Experience vond plaats in Meeting District in Nieuwegein. Deze locatie is een aantal keren de plek geweest voor de conventie. Daarvoor was de conventie in Nieuw Welgelegen in Utrecht te bezoeken geweest. MGC Experience lijkt de afgelopen jaren flink gegroeid te zijn, dit zal misschien te maken hebben met dat de omgeving Utrecht goed bereikbaar is en dat het evenement laagdrempelig is.

Benieuwd hoe de afgelopen editie van MGC  Experience was? Lees en bekijk dan het verslag van Kuro!

Bron: MGC Experience

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?