MV Review: HER NAME IN BLOOD – From The Ashes

HER NAME IN BLOOD is als een feniks herrezen uit zijn eigen as na een korte afwezigheid vanaf december met de nieuwe muziekvideo From The Ashes. 

Een donkere grot, vuur effecten, bozemannengeschreeuw van zanger Ikepy, ruige gitaren en geram op het drumstel. In drie minuten laat de band zien dat drie minuten eigenlijk te kort is en de luisteraar achterlaat met het gevoel dat men meer wil. De toevoeging van de melodische gitaar maakt de track catchier zodat het makkelijk in het hoofd blijft hangen. HER NAME IN BLOOD met From The Ashes een nieuw hoofdstuk gestart en dat beloofd wat voor de toekomst.

De band moest kort na de Europese tour afscheid nemen van drummer UMEBO nadat hij was opgepakt wegens drugsbezit. Dit betekende het ontslag voor de muzikant. De band heeft daardoor alles stilgelegd en shows geannuleerd om alles op een rijtje te zetten en liet eind maart weten terug te komen en kondigde meteen een tour, getiteled Resurrection Tour, en een EP aan: From The Ashes. De release staat op 17 mei gepland.

HER NAME IN BLOOD is in 2015 overgestapt van de label Triple Vision Entertainment naar Warner Music Japan en kwam afgelopen september met de eerste major release, namelijk het album BAKEMONO. De EP is de eerste release met de nieuwe drummer MAKI.

Score: 80/100

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?