THE SIXTH LIE naar HYPER JAPAN Festival 2017

De zomereditie van HYPER JAPAN Festival begint er steeds interessanter uit te zien voor liefhebbers van muziek. Een aantal dagen terug liet de organisatie weten dat THE SIXTH LIE komt optreden op het festival. Het is voor de band de eerste keer dat ze buiten Japan gaan optreden.

Afgelopen week kwam de band met een nieuwe muziekvideo, The Walls, welke op het album DIFFERENTIAL terug te vinden is.

De bandnaam THE SIXTH LIE komt van de bandleden die wensen een leugen te creeren dat zo mooi is dat het verder gaat dan de vijf zintuigen, en je kan het niet met woorden uitleggen. THE SIXTH LIE is een future rock band die virtueel en fysiek met elkaar combineert. De bandleden ontmoetten elkaar via het internet, na een veranderingen in de line-up, is de huidige band line-up consistent gebleven sinds juni 2015. Met slechts een jaar na hun huidige band line-up mochten ze al staan op het podium van KNOTFEST JAPAN. De huidige line-up is als volgt: zanger Arata, gitarist Reiji, bassist Hiroto en drummer Ray.

De band is meteen met een video gekomen om fans op te roepen om naar HYPER JAPAN te komen.

HYPER JAPAN Festival vindt plaats op 14, 15 en 16 juli in Tobacco Dock in Londen. Laatst werd bekend dat REOL komt optreden, maar er zullen ook optredens plaatsvinden van Toriena, Kirie, The Age of Civil Wars en Kaien. Maar HYPER JAPAN Festival draait niet alleen om muziek. Danny Choo komt ook om te praten over Mirai Suenaga, er is genoeg Japans voedsel, drinken en merchandise te koop. Daarnaast zullen er ook cosplay competities zijn en modeshows.

Bron: HYPER JAPAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?