SHIN (ex-ViViD) naar HYPER JAPAN Festival 2017

Mocht je denken dat HYPER JAPAN alles uit de kast heeft gehaald qua muzikanten – hoe moet de organisatie dit volgend jaar gaan doen? – dan heb je het mis. De organisatie liet weten dat SHIN, de zanger van ViViD gaat optreden op HYPER JAPAN Festival in juli.

Het wordt voor het eerst dat SHIN buiten Japan een optreden gaat geven. Het optreden is onderdeel van een Europese tour, met THE SIXTH LIE. De tour wordt afgetrapt op HYPER JAPAN.

605 dagen nadat zijn vorige band gestopt was, heeft SHIN zijn debuut gemaakt als soloartiest in ROPPONGI EX THEATER voor 2000 fans. Ook al is hij nog geen jaar actief, SHIN is duidelijk klaar om te gaan touren in Europa. SHIN zal er niet alleen staan, hij neemt een support band mee voor de rock vibes.

SHIN is het beste bekend als zanger van de visual kei band ViViD, die populair was in Japan en Europa. De band vulde Nippon Budokan met een headlining show twee jaar nadat de band was gestart. Uiteindelijk besloot de band in 2015 na 6 jaar activiteiten te stoppen.

SHIN heeft ook een video gemaakt voor de fans die interesse hebben in HYPER JAPAN Festival 2017.

Bron: HYPER JAPAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?