SHIN x THE SIXTH LIE EUROPE TOUR 2017 “THE INCEPTION”

Naast optredens op HYPER JAPAN Festival, zullen SHIN (ex-ViViD) en de band THE SIXTH LIE samen touren door Europa. De aftrap van de coupling tour is in Londen en de andere shows vinden plaats in Parijs, Keulen, München en Hamburg.

Een regulier kaartje kost € 29,00 en is vanaf dinsdag 2 mei om 12.00 uur te koop. Dit geldt niet voor de kaartjes voor HYPER JAPAN, die koop je via de site van HYPER JAPAN.

Verder is het mogelijk om VIP upgrades te kopen tot en met dinsdag 16 mei. Een upgrade kost € 20,00 (kan verschillen per land) en hiermee krijg je vervroegd toegang tot de zaal en merchandise stand. Daarnaast krijg je een gelimiteerde poster gesigneerd door SHIN en THE SIXTH LIE, welke alleen bestemd is voor diegene met een VIP upgrade. Verder kun je een high five geven aan SHIN en THE SIXTH LIE. Voor de show in Frankrijk moet je de kaartjes kopen via B7KLAN en voor de shows Duitsland via Me Shop. Een VIP upgrade is alleen geldig in combinatie met een regulier kaartje.

Bron: Weird World via HYPER JAPAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?