Fundraising Thank You Steff

Zoals jullie misschien gelezen hebben op de facebookpagina van Astan, stopt Steff per direct als concert agent. Dit vanwege gezondheidsproblemen, die het voor hem onmogelijk maken door te gaan met zijn werk. Hierdoor moet helaas het concert van Sick., in september, worden geannuleerd.

Steff heeft zich lang ingezet om bands naar Nederland te brengen, zeker 10 jaar heeft hij bands naar Nederland gebracht. Calmando Qual, THE FOOL, Megaromania, Nega – om er maar een paar te noemen – en hij luisterde ook vaak naar het Nederlandse publiek. Daarom willen we hem graag op een gepaste manier bedanken voor zijn inzet voor de Japanse muziek scene in dit land en hem het beste voor zijn gezondheid te wensen. Dit willen wij graag namens de hele Nederlandse ‘visual kei’ scene doen, namens eenieder die hem kent of met hem gewerkt heeft.

Hoe?

We willen graag een boeket naar Steff sturen, met een bericht en de namen van diegene die interesse hebben. Het enige wat we vragen is een (vrijwillige) donatie voor de kosten van het boeket, mocht je mee willen doen.

Iedereen die een bedrag wil doneren, kan via PayPal het bedrag doneren en sturen naar ln.go1508844549lb-ov1508844549a@ofn1508844549i1508844549 (kies voor geld sturen naar familie of vrienden, gezien het om een donatie gaat). Laat in een bericht weten dat het een donatie is voor Steff door ‘Thank You Steff’ te schrijven. Je mag je naam ook erbij vermelden.

Het is geen verplichting om te doneren, maar elke euro is mooi meegenomen!

We willen het boeket op maandag 29 mei versturen naar Duitsland.

UPDATE 29 mei: Boeket is besteld.
UPDATE 30 mei: Het boeket is gearriveerd en Steff heeft een bericht geschreven aan ons. Iedereen die heeft bijgedragen, dank!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?