Fotoverslag: Formula Cosplay Europe 2017

This post is also available in: English

Afgelopen zaterdag kwam Formula Cosplay Europe met zijn 2e editie, deze keer met meer bezoekers dan de vorige editie! Ook werd dit jaar Formula Cosplay Europe tegelijk gehouden met I Love K-POP. Hierdoor werd de main stage gedeeld door twee evenementen. Het programma was aardig vol en er was genoeg te doen, alleen was het soms een beetje lastig om hetgene te vinden dat je zocht. Zo zat KinJin helemaal achterin de food area, waar ik zelf pas aan het eind achter kwam. Voor volgend jaar zou het beter zijn om iets duidelijker weer te geven op de locatie zelf waar alles te vinden is. Op de begane grond was het wel duidelijk, zo had je de main stage met wat stands waaronder AVO samen met Cositivity, de cosplay rental van Yashincon en NoZLan. Verder door naar achter had je dan de dealers, CABNL (Cosplay Against Bullying NL) en Lea’s cosplay repair point. Overal was het een gezellige editie, maar er is wel ruimte over voor verbetering in 2018.

Fotografie: VI Young
Disclaimer: Alhoewel AVO een partner was van Formula Cosplay Europe, had AVO weinig invloed op de conventie.

Kuro

Evenement verslaggever en fotograaf voor AVO Blog

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?