Afrirampo op korte Europese tour 2017

Vrouwelijk rockduo Afrirampo (あふりらんぽ) stopte in 2010 om uiteindelijk na zes jaar weer terug te komen. Later deze maand gaan de twee dames op een korte Europese tour.

Het duo komt niet naar Nederland, maar wel naar België. Daarnaast zal Afrirampo op een aantal festivals optreden.

De show in Les Ateliers Claus is op woensdag 24 mei en heeft de Belgische 1 Bit Direction als voorprogramma. Kaartjes in de voorverkoop kosten € 10.00 en aan de deur € 12.00. De show gaat van start om 20.30. De locatie is te vinden aan Crickxstraat 13 in Brussel (Sint-Gillis).

Ze hebben hun wereldwijde reputatie opgebouwd met hun muziek die ze mixen met primitieve geluiden met een indrukwekkende performance. Het duo bestaat uit ONI (zang en gitaar) en PIKA (zang en drum). In 2003 kwam het duo met hun debuutalbum A, gevolgd door een aantal albums waaronder URUSA IN JAPAN via Ki/oon records in 2005. Sinds hun terugkomst in 2016 hebben ze liveshows gedaan in Japan waar ze ook nieuwe liedjes ten gehore hebben gebracht.


Bron: Afrirampo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?