Win: Speciaal en uniek Lotunq pakket

-Deze winactie is afgelopen-

Geïnteresseerd geraakt (of misschien wel fan) in de producten van de Lotunq webwinkel, na het lezen van de product review en introductie? Dat komt goed uit, want ik mag een speciaal en uniek pakket weggeven van Lotunq om de 14de verjaardag van AVO te vieren! Lees gauw verder. 

Het shirt die gereviewed was, is de Sakura Geiko shirt die net nieuw in de webwinkel is. En jij kunt 1 van de eersten zijn om in bezit te zijn van dit shirt. Om het pakket compleet te maken zal er bij dit shirt de Eternal Luck tas bijkomen. Waarde van dit pakket die je kunt winnen bij AVO Blog is een kleine € 50,00!

Lotunq verkoopt alle producten in de webwinkel in een kleine oplage, zodat je zeker weet dat je iets unieks hebt. Van de Eternal Luck tas is zeker dat deze niet meer terug zal komen in de webshop.

Het Sakura Geiko t-shirt is een medium fit en is in 6 maten te verkrijgen, namelijk XS, S, M, L, XL en XXL. Op de website van Lotunq wordt in detail uitgelegd hoe je het beste kunt meten voor het t-shirt en welke maat daarbij hoort. Het is belangrijk om te weten dat het shirt niet te strak of te los moet zitten, mocht je tussen twee maten inzitten, dan is verstandiger om de maat die groter is te pakken. Daarbij krijg je een flyer met de wasvoorschriften meegestuurd, met tips hoe je het beste je shirt kunt wassen om het langer mooi te houden.

Wat moet je doen om kans te maken?

Volg AVO Blog op Twitter of like de Facebookpagina en volg Lotunq via Instagram of like de Facebookpagina. Laat daarnaast een reactie achter onder dit bericht, dit mag een felicitatie zijn voor AVO’s 14de verjaardag. Deze stappen zijn verplicht! Verder zijn er extra mogelijkheden om AVO te volgen en dus extra kans te maken op de prijs, maar deze mogelijkheden zijn niet verplicht. Om de winnaar te kiezen, gebruikt AVO de Rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway

De winactie loopt tot 5 juni 2017 en is alleen voor Nederland. De winnaar wordt verzocht zo snel mogelijk de adresgegevens door te sturen, zodat Lotunq het pakket op kan sturen!

Heel veel succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

12 gedachten over “Win: Speciaal en uniek Lotunq pakket

 • 19 mei, 2017 om 17:21
  Permalink

  Ik ben benieuwd of deze kleur mij wel zou staan, maar het borduursel is mooi en de tas ook!

  Reactie
  • 22 mei, 2017 om 11:07
   Permalink

   De kleur van het shirt is best wel mooi en warm, maar volgens mij past bij mij juist koele kleuren.

   Reactie
   • 23 mei, 2017 om 07:36
    Permalink

    Ik ben tegenwoordig iets minder spierwit, dus misschien dat het mij ook wel zou staan.

    Reactie
 • 19 mei, 2017 om 18:52
  Permalink

  Leuk! En natuurlijk gefeliciteerd met het 14 jaar bestaan alweer!

  Reactie
 • 31 mei, 2017 om 20:07
  Permalink

  Gefeliciteerd met jullie 14 jarig bestaan. Super gave prijs!

  Reactie
 • 31 mei, 2017 om 23:07
  Permalink

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie nog heel wat jaartjes doorgaan. Kawaii shirt! <3 Zou leuk zijn om te winnen!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?