Twee Europese shows van GENERATIONS from EXILE TRIBE afgelast

De twee Europese shows van GENERATIONS from EXILE TRIBE die toebehoorde aan de wereldtour GENERATIONS From EXILE TRIBE WORLD TOUR 2017 ~ SPEEDSTER ~, namelijk Londen op 2 juni en Parijs op 4 juni zijn geannuleerd.

LDH Stage, waar GENERATIONS From EXILE TRIBE onder valt, heeft in een bericht laten weten dat de reden van annulering de aanslag bij het concertpodium in Manchester afgelopen 22 mei is geweest. Bij deze (zelfmoord)aanslag, een bomexplosie, kwamen ten minste 22 mensen om het leven en vielen heel veel gewonden. Na deze aanslag is er overlegd met de Europese partners, promoters en reisbureaus om te kijken naar de situatie in Europa, welke instabiel wordt geacht, waardoor er uiteindelijk besloten is om het geheel te annuleren. De organisatie neemt veiligheid hoog in achting en zegt dat het niet mogelijk is om deze veiligheid voor hun publiek, artiesten en stafleden te bieden.

LDH Stage biedt condeleances aan de families en geliefden van de slachtoffers, die vielen afgelopen 22 mei in Manchester. Daarnaast bieden ze hun excuses aan diegene die uitkeken naar de twee liveshows van GENERATIONS From EXILE TRIBE. Ze hopen begrip te krijgen over hun besluit.

Diegene die kaartjes hebben gekocht voor de show in Parijs krijgen mail van 33 Degrees. Voor diegene die een kaartje voor de show in Londen heeft gekocht, moet de locatie Troxy een mail sturen.

Bron: GENERATIONS from EXILE TRIBE officiële website via 33 Degrees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?